AUTOREPARATIE EN LAKSCHADE REPAREREN IN Purmerend

Een aanrijding en de nasleep daarvan is altijd vervelend, maar gelukkig valt veel te herstellen. Of het nu gaat om een parkeerdeuk of de gevolgen van een flinke aanrijding: Autoschadeherstelbedrijf Rob Heijn gaat voor u aan de slag. Wij herstellen de schade nauwkeurig en volledig,zodat er niets meer van te zien is.Verder verzorgen wij de afhandeling met de verzekering voor u. En mocht de schade niet binnen uw polis vallen, of u heeft een behoorlijk eigen risico, dan komen wij u tegemoet in de prijs. Door ons uitgebreide netwerk weten wij voor elk merk, type en model gereviseerde onderdelen te vinden.Wilt u ook kennismaken met onze service opmaat?

Neem direct contact op

ALLROUND AUTOSCHADEHERSTELBEDRIJF IN Purmerend

Rob Heijn Autoschade herstelt schade aan personenauto’s van alle merken, lichte bedrijfsvoertuigen, scooters en motorfietsen. Daarbij zijn we volledig onafhankelijk. Zowel voor particulieren,
bedrijven en autodealers als verzekeraars maken graag gebruik van onze service en vakmanschap

Deze soorten herstelwerk voeren we voor u uit:


 • schadeherstel
 • schadetaxatie
 • ruitreparatie
 • ruitmontage
 • restylen (uitdeuken zonder spuiten)
 • spuiten
 • licht industrieel spuitwerk
 • spot repair
 • kunststofreparaties
 • compleet overspuiten van de carrosserie
 • restauratie werkzaamheden aan oldtimers
 • industrie spuitwerk

Van autoreparatie tot lakschade repareren Schade aan uw auto? Het is even schrikken, maar dan is er Rob Heijn. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en genieten van het persoonlijk contact met onze klanten.  Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan. Of kom gewoon bij ons langs voor advies of een schadetaxatie. Onze deur staat elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor u open.

Na schade weer veilig de weg op?

GARANTIES BIJ AUTOSCHADEHERSTEL

Bij het herstellen van autoschade maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten, zoals bijvoorbeeld PPG. Zo bent u altijd verzekerd van goede resultaten. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten Elk herstel werken we met een hoog kwaliteitsniveau af. Deze innovatieve lakken zetten een nieuwe standaard in autoschadeherstel, onder meer door de nauwkeurige kleurovereenkomsten.

Wanneer u uw wagen door ons laat repareren, ontvangt u een gratis leenauto. Halen en brengen van uw auto doen we ook gratis. Bovendien geven wij u, afhankelijk van uw polis, korting op uw eigen risico. Neem

contact op voor meer informatie.

WAT ALS UW SCHADE NIET VERZEKERD IS?

Het komt voor dat schade van een aanrijding nergens te verhalen valt. Ook dan laten wij u natuurlijk niet in de kou staan.Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing. Door ons goede contact met verschillende demontagebedrijven kunnen wij beschikken over originele onderdelen. We maken die onderdelen weer als nieuw en verlagen zo de kosten van het schadeherstel, zonder aan kwaliteit in te leveren. Overigens zijn ook moderne technieken, zoals restylen, kunststof lassen en spot repair heelgeschikt om de prijs laag te houden.